Wat gaan we doen in de zomervakantie?

Wat gaan we doen met de kinderen in de zomervakantie? Kinderen vinden het altijd heerlijk om iets te doen, te ontdekken en vooral om dat zelf te doen, daarom deze leuke tip. Mijn kinderen vonden de wonderlijke wereld van NEMO het absolute einde. In dit museum zijn 5 verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en nog veel meer spannends te vinden. Aan het eind van de dag kijk je anders tegen de wereld aan, en het leuke is, volwassenen kunnen hier ook nog wat opsteken. Kortom: echt een aanrader om samen met je kinderen te ontdekken! Klik op de link als je nieuwsgierig bent geworden naar Nemo.

nemo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: