Leuke leerzame apps voor kinderen!

Al surfend op het internet kwam ik deze leuke tip tegen. Inderdaad je staat er versteld van wat kinderen van twee allemaal niet kunnen met de Ipad of de smartphone. Mijn kleindochter Ava van 2 jaar doet mij iedere keer weer verbaast staan als ze samen met mij foto’s aan het kijken is op de I phone, of hoe ze al weet dat ze op het driehoekje moet klikken voor een filmpje. Ze laat me dingen zien die ik nog niet heb ontdekt met die kleine lieve friemelvingertjes van haar, swipen, scrollen dubbelklikken, het is de normaalste zaak van de wereld voor dit kleine dametje. Laten we er maar aan wennen, dit wordt de toekomst, niet te veel en niet te lang, maar toch! Dus hierbij een leuke tip voor deze leerzame kinder apps!

questplay

http://www.jan-magazine.nl/magazine/nieuws/gallery/3-x-leuke-kinder-apps/questplay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: