Puckababy baby Sleeper

Help mijn baby wil niet slapen!!! Herkenbaar? Soms heb je van die dagen dat je baby maar niet wil slapen. Te veel indrukken, harde geluiden, buikkrampjes, een volle luier, uitslag, soms kom je er gewoon niet achter. Puckababy heeft een nieuw product op de markt gebracht, de Sleeper, een fantastisch mobiel wiegje tot vier maanden oud waarmee je je baby in slaap kunt wiegen en hem of haar daarna in de wieg kunt laten slapen.

Handig als je op bezoek gaat, op vakantie bent of gewoon om de hoek even een hapje wilt eten met je geliefde. Puckababy is een merk wat garant staat voor kwaliteit, alles wordt gegarandeerd in Europa gemaakt en het bedrijf bestaat al sinds 2007. Een leuk stukje over dit mooie Nederlandse merk kun je hier bekijken. Mocht je interesse hebben in de Sleeper klik dan hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: