Nooit meer zere armen met de Cocobelt draagriem voor je Maxicosi!

Heb je ook altijd zo’n pijnlijke arm tijdens het dragen van je Maxicosi, dan hebben wij de ultieme oplossing voor je: namelijk de Cocobelt. Deze draagriem zorgt ervoor dat je geen pijnlijke armen meer hebt. Je bevestigt de Cocobelt draagriem aan de hendel van de Maxicosi en draagt hem vervolgens over je schouder. De draagriem is in lengte te verstellen, makkelijk te bevestigen en door de antislip schouderpad heeft de draagriem een goede ligging op de schouder. De draagriem is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen bij Koter & Co

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: