Meestal vertelt de vrouw de man dat ze zwanger is, maar in deze video draait de man de rollen is een keer om. Nia heeft Sam vertelt dat ze twee weken overtijd is en vermoed dat ze zwanger is, ze heeft echter nog geen zwangerschapstest gedaan..

Vroeg in de ochtend staat Sam in de badkamer en omdat Nia snachts nooit doortrekt kan hij een zwangerschapstest doen. En ja hoor, je kunt het al raden: ze is zwanger! Bekijk de video voor haar reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: