Er zijn natuurlijk tal van manieren om je zwangerschaps aan te kondigen bij je ouders. Je kan het ze gewoon vertellen of doet het op een originele manier. Dit stel heeft wel een hele bijzondere manier gevonden. Tijdens spelletjesavond spelen de ouders een spel, waarbij ze een koptelefoon ophebben en vervolgens dus moeten raden wat de ander zegt. Best een lastig spelletje als je keiharde muziek of dergelijk hoort. De moeder heeft dit in het filmpje al lang door, maar de vader.. die doet er iets langer over, wat voor hilarische beelden zorgt!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: